1

ELHELYEZKEDÉS

Nagyon közel van a Dunához, a Parlament környékéhez. A Margit-híd 5 perces sétával elérhető. Üzletek, éttermek is vannak a közelben jó közlekedéssel. Könnyen eljuthat a Margit Szigetre, a Lánchídhoz, múzeumokhoz és könyvtárhoz. Élénk városi élet van a környéken, jó lehetőség, hogy élvezze az emberek sokféleségét.
2

EGYETEMEK A KÖZELBEN

Andrássy Egyetem (2.7 km), Corvinus (3.5 km), CEU Business School (1.5 km), ELTE (2.8 km), Pázmány (2.9 km), Budapesti Műszaki Egyetem (3.9 km), Budapesti Gazdasági Egyetem (0.5 km), IBS (6.7 km), Semmelweis Egyetem(3.3 km)
3

KÖZLEKEDÉS

Az apartman a pesti oldalon helyezkedik el, közel a belvároshoz. A 2-es metró és a villamos 3 perc alatt elérhető, a 4-es és 6-os villamos 5 percen belül. A nagykörút 5 perces sétára található, onnan a város főbb pontjai 15-30 perc alatt megközelíthetők.

KEDVEZMÉNY LEGINKÁBB DIÁKOKNAK
2021. DECEMBER 15.-IG

Havi bérleti díjak minimum 3 hónap bérleti időre/fő
Ágy négyágyas szobában
200 €
Ágy kétágyas szobában
250 €
Egyágys szoba
330 €
Havi bérleti díjak 20% kedvezménnyel minimum 3 hónap bérleti időre/fő
Ágy négyágyas szobában
160 €
Ágy kétágyas szobában
200 €
Egyágys szoba
264 €
Havi bérleti díjak 25% kedvezménnyel minimum 6 hónap bérleti időre/fő
Ágy négyágyas szobában
150 €
Ágy kétágyas szobában
188 €
Egyágys szoba
248 €
Havi bérleti díjak 25% kedvezménnyel minimum 12 hónap bérleti időre/fő
Ágy négyágyas szobában
150 €
Ágy kétágyas szobában
188 €
Egyágys szoba
248 €
Hívd a barátaidat, béreljenek helyet vagy szobát ugyanitt vagy másik apartmanunkban.
Barátod bérleti díjának 5%-át levonjuk a Te bérleti díjadból.

MEGJEGYZÉSEK ÉS SZABÁLYOK

  • Bankkártyát elfogadunk
  • Nincs kijárási tilalom
  • Nemdohányzó
  • Az ár ÁFA-t tartalmaz
  • Ingyenes Wi-Fi-Kapcsolódjon mindig az erős és gyors hálózatunkhoz
  • Barátságos légkör
  • Központi fekvés – 1 percre a legfontosabb villamos- és metróvonalaktól, néhány lépésre a romkocsmáktól, az Andrássy úttól, az Operaháztól, az Oktogon tértől, stb. A város minden látnivalója sétatávolságra található, még buszjegyre sincs szüksége!
  • Munkatársaink további lépéseket tesznek annak érdekében, hogy felejthetetlen időt tölthessen Budapesten, de kérjük, vegye figyelembe, hogy csendes szállást üzemeltetünk, így a hangos összejövetelek korlátozottak a létesítményben. A város legintenzívebb szórakozó központjában vagyunk, így közel vannak a legjobb bárok és a legolcsóbb pubok, ahol kényelmesen töltheti az idejét.
  • Az apartman saját konyhával, fürdőszobával és tágas közös helyiségekkel rendelkezik. A vendégeket, akik a fent említett szobákat foglalják, barátságos munkatársaink segítik itt tartózkodásuk során.