1

ELHELYEZKEDÉS

Az apartman a városközpontban van a Deák Ferenc tér és a Szent István Bazilika közelében van. Több étterem, szórakozóhely és üzlet található a környéken, ahol remek programokat kínálnak az ide látogatóknak. Könnyen megközelíthezők a budapesti zenei- és gasztronómiai rendezvények.
2

EGYETEMEK A KÖZELBEN

Andrássy Egyetem (20 perc), Corvinus (20 perc), CEU (8 perc), ELTE (35 perc), Pázmány (15 perc), Budapest Budapesti Műszaki Egyetem (30 perc), Budapesti Gazdasági Egyetem (10 perc), IBS (40 perc), Semmelweis (15 perc), Magyar Képzőművészeti Egyetem (10 perc), Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (40 perc), Nemzeti Közszolgálati Egyetem (20 perc), Budapesti Metropolitan Egyetem (30 perc), Károli Gáspár Református Egyetem (10 perc)
3

KÖZLEKEDÉS

Az apartman a pesti oldalon helyezkedik el. Könnyen megközelíthető a reptérről, közvetlen buszok érkeznek a Deák Ferenc térre. Szintén közel van a Nyugati pályaudvarhoz, a 2-es metró és a buszmegállók csupán 3 perc sétára találhatók.

KEDVEZMÉNY LEGINKÁBB DIÁKOKNAK
2021. DECEMBER 15.-IG

Havi bérleti díjak minimum 3 hónap bérleti időre/fő
Ágy 4 ágyas szobában
200 €
Ágy 2 ágyas szobában
250 €
Double
400 €
Havi bérleti díjak 20% kedvezménnyel minimum 3 hónap bérleti időre/fő
Ágy 4 ágyas szobában
160 €
Ágy 2 ágyas szobában
200 €
Double
320 €
Havi bérleti díjak 25% kedvezménnyel minimum 6 hónap bérleti időre/fő
Ágy 4 ágyas szobában
150 €
Ágy 2 ágyas szobában
188 €
Double
300 €
Havi bérleti díjak 25% kedvezménnyel minimum 12 hónap bérleti időre/fő
Ágy 4 ágyas szobában
150 €
Ágy 2 ágyas szobában
188 €
Double
300 €
Hívd a barátaidat, béreljenek helyet vagy szobát ugyanitt vagy másik apartmanunkban.
Barátod bérleti díjának 5%-át levonjuk a Te bérleti díjadból.

MEGJEGYZÉSEK ÉS SZABÁLYOK

  • Bankkártyát elfogadunk
  • Nincs kijárási tilalom
  • Nemdohányzó
  • Az ár ÁFA-t tartalmaz
  • Ingyenes Wi-Fi-Kapcsolódjon mindig az erős és gyors hálózatunkhoz
  • Barátságos légkör
  • Központi fekvés – 1 percre a legfontosabb villamos- és metróvonalaktól, néhány lépésre a romkocsmáktól, az Andrássy úttól, az Operaháztól, az Oktogon tértől, stb. A város minden látnivalója sétatávolságra található, még buszjegyre sincs szüksége!
  • Munkatársaink további lépéseket tesznek annak érdekében, hogy felejthetetlen időt tölthessen Budapesten, de kérjük, vegye figyelembe, hogy csendes szállást üzemeltetünk, így a hangos összejövetelek korlátozottak a létesítményben. A város legintenzívebb szórakozó központjában vagyunk, így közel vannak a legjobb bárok és a legolcsóbb pubok, ahol kényelmesen töltheti az idejét.
  • Az apartman saját konyhával, fürdőszobával és tágas közös helyiségekkel rendelkezik. A vendégeket, akik a fent említett szobákat foglalják, barátságos munkatársaink segítik itt tartózkodásuk során.