1

ELHELYEZKEDÉS

A lakás nagyon közel van a Móricz Zsigmond körtérhez, az Újbuda Centerhez és a Kálvin térhez, ahol megtalálható az Allee pláza, sétányok, sok kávézó, pubok, múzeumok. Az apartman előtt van egy gyönyörű park tóval és teniszpályával.
2

EGYETEMEK A KÖZELBEN

Andrássy Egyetem (2.7 km), Corvinus (2.3 km), CEU Business School (3.6 km), Eötvös Lóránd Tudományegyetem (1.9 km), Pázmány (2.7 km), Budapesti Műszaki Egyetem (1.5 km), Budapesti Gazdasági Egyetem (4.4 km), IBS (10.5 km), Semmelweis Egyetem (3.7 km)
3

KÖZLEKEDÉS

Az apartman a budai oldalon helyezkedik el, nagyon közel a központhoz. Könnyen megközelíthető a reptérről, vonat vagy buszállomásról. A busz- és villamosmegállók és a 4-es metró megállója 3-5 perces sétával elérhető.
FENNMARADÓ UTOLSÓ HELYEK KIADÓK
10% KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK A BÉRLETI IDŐRE 2019. JANUÁR 17-TŐL, HA 2019. JANUÁR 28-IG ÉRKEZIK A FOGLALÁSA.
(A MINIMÁLIS BÉRLETI IDŐ 3 HÓNAP)
Szoba kétszemélyes ággyal (egyedül vagy párban)
KEDVEZMÉNYES ÁR JANUÁR 28.-IG:
360 / hónap
Egyágyas szoba
KEDVEZMÉNYES ÁR JANUÁR 28.-IG:
270 / hónap
Kétágyas szoba
KEDVEZMÉNYES ÁR JANUÁR 28.-IG:
225 / hónap / fő
Négyágyas szoba
KEDVEZMÉNYES ÁR JANUÁR 28.-IG:
180 / hónap / fő

MEGJEGYZÉSEK ÉS SZABÁLYOK

  • Bankkártyát elfogadunk
  • Nincs kijárási tilalom
  • Nemdohányzó
  • Az ár ÁFA-t tartalmaz
  • Ingyenes Wi-Fi-Kapcsolódjon mindig az erős és gyors hálózatunkhoz
  • Barátságos légkör
  • Központi fekvés – 1 percre a legfontosabb villamos- és metróvonalaktól, néhány lépésre a romkocsmáktól, az Andrássy úttól, az Operaháztól, az Oktogon tértől, stb. A város minden látnivalója sétatávolságra található, még buszjegyre sincs szüksége!
  • Munkatársaink további lépéseket tesznek annak érdekében, hogy felejthetetlen időt tölthessen Budapesten, de kérjük, vegye figyelembe, hogy csendes szállást üzemeltetünk, így a hangos összejövetelek korlátozottak a létesítményben. A város legintenzívebb szórakozó központjában vagyunk, így közel vannak a legjobb bárok és a legolcsóbb pubok, ahol kényelmesen töltheti az idejét.
  • Az apartman saját konyhával, fürdőszobával és tágas közös helyiségekkel rendelkezik. A vendégeket, akik a fent említett szobákat foglalják, barátságos munkatársaink segítik itt tartózkodásuk során.